Men ingen Hitlerfan

Å bruke begrepet «nasjonalist» om seg selv, medfører gjerne at man blir sett på som nynazist. Sannheten kunne ikke vært lengre fra virkeligheten, når det gjelder meg og mange andre.

Hitler var ingen intellektuell. For intellektuelle er sannhetssøkende, og likefullt viser de logiske begrunnelser for sine meninger. Det gjorde han ikke i sitt makkverk Mein Kampf.Dessuten var Hitler et monster, han justerte menneskeverdet ut fra de forskjeller han påstod fantes, og ufattelig mange mennesker ble slaktet på grunn av hans mål. Mange av dem etniske europeere. En vesentlig konsekvens av Hitlers krig er faktisk at mange millioner europeere som kunne vært her, ikke er her. Europa er døende, så vi hadde trengt dem.

Men dette betyr ikke at de europeiske nasjonene bare skulle godtatt å bli invadert av et StorTyskland, så vi kunne «spart liv». Tvert imot. Det var vår fordømte plikt å stå i mot, for vi hadde noe til felles alle sammen – vi ønsket å bevare våre egne nasjonalstater. Vi var nasjonalister, men med positivt fortegn. Og vi kjempet for jødenes liv.

De fleste nordmenn er nasjonalister i dag også – de vet det bare ikke. De fleste av oss ønsker en restriktiv innvandringspolitikk og de fleste av oss er motstandere av EU. Nordmenn flest, som europeere flest, ønsker å ta de viktigste avgjørelsene sammen for sitt eget land. I dag står ikke kampen mot krigsherrer, men mot byråkrater fra Brussel, og mot egne politikere som ikke makter å se vårt eget beste. De som skulle være våre beskyttere, og kloke hoder. Våre intellektuelle og sannhetssøkende. De som på grunn av en misforstått form for «toleranse» ødelegger sine egne land.

Så da får vi nasjonalister gi det vi har, og spre en sunn form for nasjonalisme. En nasjonalisme som setter likt menneskeverd i fokus, men som selvsagt ikke er for likebehandling av ulike kulturer og verdier. En nasjonalisme som ikke bare viser problemet, men som kommer med konkrete forslag og løsninger. Man kan være så mye intellektuell man bare vil, men det har ikke noe å si om man ikke også er pragmatiker.

Ingen partier er perfekte. For meg personlig er det ikke ett eneste parti jeg kan si at jeg er begeistret for. Flere av partiene har nasjonalistiske sider, men det viktigste er å stemme på et parti som vil ha en streng innvandrings- og integrerings-politikk. Dette håper jeg du har i bakhodet til valget i 2013.

For kontakt, legg meg til på msn eller send en mail til: nasjonalist@gmail.com

3 svar til Men ingen Hitlerfan

  1. Tilbaketråkk: Om et ondt, sinnsykt og grusomt menneske | Nasjonalist? Ja, visst

  2. Anonym sier:

    Kunne ikke vært mer enig 🙂

  3. nasjonalist sier:

    Kjekt å høre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s