Trekker datters voldtektshistorie i frykt for rasist-stempel

En mor legger ut bilder av en forslått datter som har blitt voldtatt. Moren, svenske Aneth Amundsson, deler også ordene fra datteren om hva som har hendt. Nøkkelsetningen her er at de to som voldtok henne ikke var svensker. I forkant av overfallet er det tydelig å se hva Aneth mener om Sverigedemokratene – ett parti som ønsker å stramme kraftig inn på innvandringen. Vi vet at de aller fleste overfallsvoldtektene begås av ikke-vestlige innvandrere.

Amundsson, som er tydelig venstreorientert (sosialdemokrat), legger følgende ord ut på profilen 23.mai:

AnethAmundsson1

Så blir datteren voldtatt. Aneth Amundsson legger ut bilder av datteren og datterens rene ord, i håp om at gjerningsmennene blir tatt. På en åpen Facebook-vegg.

AnethAmundsson2

 

«De var inte svenskar», skriver datteren.

Vetlandaposten skriver om saken på søndag – uten å nevne at det dreier seg om mennesker med minoritetsbakgrunn. Ikke sjokkerende akkurat. Saken spres i flere medier og Amundsson liker ikke vinklingen. Det resulterer i at hun sletter bildene av datteren og datterens egne ord om hendelsen(!), og legger ut dette bildet:

AnethAmundsson3

Alt for å overbevise om at man aldri, aldri ville ha stemt på Sverigedemokratene – for de som ville våååge å tro noe slikt.

Jeg tok meg friheten å sende en melding til Aneth på Facebook på tirsdag kl 13:49:

Hej Aneth . Först och främst vill jag säga att jag tycker att det är otroligt tråkigt att läsa om din dotter som blivit våldtagen . Jag kan inte förstå hur du och din dotter har det, och inte heller kan alla andra som inte har varit i samma situation . Det är en fruktansvärd tragedi.

Samtidigt måste jag vara ärlig och säga att det är chockerande och väldigt tråkig att se dig skriva negativa saker om Sverigedemokraterna – det enda parti som vill begränsa den icke – västerländska invandringen till Sverige .
Sverige har flest våldtäkter i Europa när det gäller befolkningens antall. Jag läste att våldtäktsmännen inte var svenskt. Det är inte en chock.

En färsk undersökning genomförd av det svenska brottsförebyggande rådet har kommit fram til att det finns fyra gånger större risk att en överfallsvåldtäktsman är födda utanför Sverige , jämfört med en person som är född i Sverige . Invandrare från Algeriet , Libyen , Marocko och Tunisien dominerar gruppen av våldtäktsmisstänkta.

Advokaten Ann Christine Hjelm , som har undersökt våldsbrott för den svenska Högsta domstolen , fann att 85 procent av alla dömda våldtäktsmän antingen födda utomlands eller har föräldrar som är födda utanför Sverige , skriver The Sikh Times . http://europenews.dk/en/node/22631

Så hur kan du stämpla Sverigedemokraterna som rasistisk och nazistisk? (vilket de inte är på något sätt!) Hur kan du smutskasta det enda parti som vill göra något med stora sociala problem som ni upplever mer och mer av i Sverige?

Jag förväntar mig inte ett svar från dig , men jag hoppas att ni kommer att överväga att ändra dina politiska åsikter och röstar Sverigedemokraterna i nästa val. Du behöver inte berätta för någon om du är rädd för att bli stämplad som en rasist – men snälla , rösta på SD för dina ättlingar skull. För din kära dotter .

Jag önskar dig bara bra saker. Som någon som älskar sverige och frihet, så jag tyckte det var viktigt att skicka meddelandet. Bästa hälsningar från Nasjonalist Javisst.

Svaret har, ikke overraskende, uteblitt. Men jeg følte at det var en samfunnsplikt av meg å sende henne denne meldingen. Jeg oppfordrer flere til å gjøre det samme – men på en respektfull og god måte. Så kanskje budskapet etterhvert kan gå inn. Det finnes nok av fakta å hente frem for å ytterligere demonstrere mitt poeng i meldingen til Aneth.

 

Dette innlegget ble publisert i Innvandring, Sverige, Verdier. Bokmerk permalenken.

2 svar til Trekker datters voldtektshistorie i frykt for rasist-stempel

  1. ladycobra sier:

    Hemskt med dessa våldtäkter som ökar både i Norge och Sverige och England. Läs nedanstående inlägg och lyssna på videos.

    http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/23/ensamkommande-flyktingbarn-atalas-for-gruppvaldtakt-infor-publik/

  2. jostein sier:

    Det er nesten som om hun har godt av å bli voldtatt når hun er så steike dum

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s