Høyre går inn for mer ødelegging av landets sammenhengskraft

Frperen Mazyar Keshvari (Frp) ber inderlig utdanningsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) om å sette foten ned for en muslimsk skole i Oslo:

– Jeg vil komme med en inderlig bønn om at Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ser på denne saken på nytt og stopper godkjenningen. Dette betyr et langt tilbakeskritt for byen vår. En egen muslimsk skole er en av de sikreste veiene å gå for å få til økt segregering i en by som allerede sliter med for lite integrering i utgangspunktet, mener Keshvari. 

Høyremannens svar er preget av rendyrket høyrevridd ideologi, istedet for å ta innover seg de realitetene den Frp-politikeren peker på:

– Jeg ser at det er en legitim diskusjon om egne skoler for muslimer og kristne bidrar til integrering i Norge. Men når alle partier på Stortinget er enige om at man skal ha et lovverk hvor religiøse skoler får statsstøtte, blir det litt spesielt å ville nekte muslimske skoler godkjenning. En slik diskriminering vil neppe stå seg i møte med internasjonale menneskerettighetforpliktelser, mener Røe Isaksen.

Torbjørn Røe Isaksen, hva er mest viktig? Internasjonale menneskerettighetsforpliktelser, som det så fint heter, eller Norges ve og vel? Nei, dette viser hvorfor det er en himmelvid forskjell i tankesett mellom Høyre og Frp. Det er bare å håpe og be om at det er Frp som blir storebror ved neste valg.

Oppdatering:

«Jeg har ingen problemer med at mine barn er en del av det norske samfunnet. Men når de ikke lærer noe om religion i oppveksten, er det lett for ekstreme å hjernevaske barna», advarer Nadia Laag (39) fra Marokko. Som har på seg en islamistisk uniform, hijaben. Fantastisk ironisk.

Fakta er at vi trenger ikke flere slike damer som i denne artikkelen til Norge. Nå blir det desverre opprettelse av en muslimsk skole i Oslo, som kommer til å forverre ytterligere de svære integreringsutfordringene som alleredefinnes. Hør på avdøde Steinar Lem eller Kåre Willoch (som faktisk er en av få klarsynte i Høyre på dette feltet): Stopp ikke-vestlig innvandring.

Oppdatering 2:

Skolebyråd Anniken Hauglie klager vedtaket inn til utdanningsministeren, og argumenterer for at miljøet bak den potensielle muslimske skolen, er det samme som bak Urtehagen skole, som kollapset i 2004. Også Frp og Ap har klaget inn skolen tidligere denne uken. Vi får håpe at Røe Isaksen har et minimum av vett i behold.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s