Nordmenn kan ende opp som minoritet i dette århundret

NRK hadde for kort tid siden en dokumentar hvor de skulle «tilbakevise» påstander angående innvandringen til Norge. NRK ble beroliget av SSB om at nordmenn ikke vil bli en minoritet i overskuelig fremtid. Human Rights Service mente noe annet men fikk ikke leserinnlegget trykket på NRKs nettsider – på tross av at HRS har vist seg som adskillig mer troverdig enn SSB angående fremtidsprognoser flere ganger tidligere.

Hege Storhaug og Rita Larsen skriver blant annet følgende:

«SSBs mellomalternativ tilsier altså en innvandrerbefolkning på ca. 2 millioner i 2100. Det tilsier igjen en årlig vekstrate på 0,5 prosent. Mens faktisk vekstrate 2008-2012 var på 1,29 prosent, altså godt over det dobbelt. Det alternativet som SSB ikke vil snakke om, deres høyalternativ, er derimot basert på en årlig vekstrate på 1,11 prosent (gjennomsnitt for hele perioden), og synes således å være mer realistisk.

SSBs høyalternativ vil gi 5,1 millioner innvandrere i år 2100 hvorav 3,2 millioner anslås å ha ikke-vestlig bakgrunn. I følge høyalternativet vil Norges befolkning da kunne utgjøre hele 13,4 millioner i 2100. Med dagens fødselsrater vil befolkningen med norsk bakgrunn holde seg på dagens nivå på 4,3 millioner. I så fall vil innvandrerbefolkningen og deres etterkommere kunne utgjøre ikke bare er flertall, men 2/3 deler av Norges befolkning i løpet av dette århundret.»

Les videre i innlegget NRK og SSB befester myte hos Human Rights Service.

Dette innlegget ble publisert i Innvandring, Verdier og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Nordmenn kan ende opp som minoritet i dette århundret

  1. Anonym sier:

    Jeg bare lurte på er det flere som oss Nasjonalister der ute? Hvordan kan vi organisere oss… politikken som føres i Norge kan bare ikke fortsette! Det må gjøre noe snart… dette er nasjonalt selvmord!!

  2. nasjonalist sier:

    Jeg vil tørre å påstå at veldig mange nordmenn egentlig er nasjonalister. Det er bare dèt at begrepet «nasjonalist» har blitt pervertert og demonisert slik at mange tar avstand fra det. Men det betyr jo simpelthen at vi ønsker at våre verdier, normer og de ulike sjatteringene som er av vår kultur (som selvsagt gradvis endres) lever videre. De fleste nordmenn ønsker en restriktiv innvandringspolitikk og de fleste nordmenn er imot å gå inn i EU. Det jeg vil råde deg til om du vil gjøre en forskjell er å gå inn i et parti og prøve å få til en endring i politikken. Det finnes bare ett politisk parti i dag som er villig til å gjøre store nødvendige endringer med integrerings- og innvandringspolitikken, og det er Frp. Men forhåpentligvi vil flere følge etter. Det er bare det at det tar så alt for lang tid. Ellers er det viktig å støtte oppom nettsider som rights.no og document.no, gjerne støtte dem økonomisk også. Det gjelder forøvrig også den glimrende avisen Dispatch International, som treffende nok utgis fra Malmø..og spre gjerne viktig informasjon via medier som Facebook, Twitter osv. Start en blogg. Heng ut plakater før stortingsvalget. Det er mye man kan gjøre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s