Vær med å støtt fersk nasjonalkonservativ avis

Hvis du tilfeldigvis har en slant med penger som du ikke vet hva du skal gjøre med, vil jeg anbefale at du støtter en avis som vil skille seg fra resten av Europas andre aviser: Dispatch International. Den vil ikke legge skjul på de høyst reelle utfordringene som finnes i dag i forhold til innvandring, integrering, ikke minst da i forhold til en del muslimske miljøer/bydeler/ghettoer.

Bak Dispatch International står blant annet formann for Trykkefrihedsselskabet i Danmark, Lars Hedegaard, som er en varm forkjemper for ytringsfrihet. Avisens forklaring for hvorfor de mener de trengs kan du lese i sin helhet her.

Dispatch International har allerede sendt ut sitt første prøvenummer til 10.000 dansker, i tillegg til abonnenter i andre land. Avisen vil kunne leses på nettet i fire språk foreløpig: engelsk, tysk, dansk og svensk. (prøvenummeret kan leses i ditto språk til høyre på Dispatch sine nettsider). Papirabonnenter kan, i hvert fall per i dag, lese avisen på svensk eller dansk. Til hyggelige 883 kroner per år får du hele 50 nummer i papir, eller 25 nr til 483 kr. Skal du bare abonnere digitalt vil prisene være henholdsvis 727 kr og 408 kr.

Her bestiller man.

Her kan dere se Michael Coren intervjue Ingrid Carlqvist og Lars Hedegaard om deres nye avis:

Dette innlegget ble publisert i Europa, Innvandring, Islam, Nasjonalisme, Verdier. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s