Det norske al Qaida-medlemmet heter faktisk Anders

Oppdatering: Jeg fant et bilde som Anders Cameroon Østensvig Dale lastet opp til sin Myspace-side i 2007. Riktignok et dårlig bilde men her er det i hvert fall:

Den etnisk norske nordmannen (bildet) som er mistenkt for å ha blitt trent opp av Al-Qaida i Jemen heter Anders Cameroon Østensvig Dale. Det er nok mange nordmenn som er veldig nysjerrig på hvem terroristen egentlig er og hva han heter. Ironisk er det kanskje at han har samme fornavn som Anders Behring Breivik – en mann han på enkelte måter er en rak motsetning av, men som han åpenbart også deler flere likhetstrekk med. Den ene hater islam, den andre har omfavnet islam, men når det gjelder likheter er begge  voldsforheligende hvite ekstremister i begynnelsen av 30-årene – og til og med samme fornavn altså! Hvem skulle trodd det?

Østensvig Dale har vokst opp i Oslo-området hvor han har vært aktiv i det venstreekstreme Blitz-miljøet. Han har også jobbet innenfor byggefirmaer og barnehage, melder Dagbladet. De opplyser også at mannen har et familiemedlem som jobber i et departement. Jeg kan likegodt fortelle at hun heter Cathrine Østensvig Dale og jobber som førstekonsulent i Finansdepartementet. Stakkars kvinne, jeg føler med henne. Det må understrekes at Anders sin familie tar sterk avstand fra hans holdninger.

NRK opplyser at det faktisk var Østensvig Dales egen familie som tok kontakt med politiet, etter å ha blitt urolige over hans deltagelse i gatekampene i Oslo 2009. I den voldelige anti-israelske demonstrasjonen skal demonstranter har oppfordret hverandre til å «jakte på jøder» og flere skal ha ropt «drep jødene». Anders Cameroon Østensvig Dale tror forresten ikke at det var Al-Qaida som stod bak terrorangrepet mot USA 11.september.

Anders Cameroon Østensvig Dale jaktes på av samtlige vestlige etterretnings- og sikkerhetstjenester. Det ryktes at 33-åringen skal prøve å utføre terrorangrep mot Vesten, muligens i forbindelse med London-OL. Anders Cameroon Østensvig Dale konverterte til islam i 2008 etter at han giftet seg med en diplomatdatter fra et nordafrikansk land. Han skal visstnok kalle seg nå for Muslim Abu Abdurrahman.

Om noen vet noe om Østensvig og hvor han kan være, så nøl naturligvis ikke å ta kontakt med politiet.

Nrk intervjuet Anders Cameroon Østensvig Dale i 2008, bare to uker etter at han hadde konvertert til islam. Les/hør intervjuet her. 

Oppdatering to: Det kan også være verdt å nevne at avisene nevner at det norske Al Qaida-medlemmet var medlem i Miljøpartiet De Grønne. Anders Østensvig Dale hadde sitt navn på Miljøpartiet De Grønnes liste i kommunevalget 2007, da han var Oslo-kandidat for dem. Dette bekrefter MGP-politiker Jan Bojer Vindheim. Bilde her:

Så det er med andre ord helt sikkert at det er Anders Cameroon Østensvig Dale som er den norske Al Qaida-terroristen etteretningstjenestene leter etter.

Dette innlegget ble publisert i Islam, Venstreekstremisme og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Det norske al Qaida-medlemmet heter faktisk Anders

  1. Tilbaketråkk: Er “nordmannen” Anders Ønstensvig Dale? | Nasjonalist? Ja, visst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s