ForStocketholm

Stockholm er ikke hva det var. Det som skulle være vår nabonasjons hjerte har blitt svakt, på grunn av flerkulturen.Ut av en slik radikal samfunnsendring, har det oppstått alarmerende mange voldtekter av svenske jenter, høy arbeidsledighet og innvandrerenklaver, deriblant muslimske ghettoer. Riktignok ikke bare i Stockholm, men flere steder i Sverige.

Ghettoene fremkaller radikal islam, der noen mennesker også er villig til å bruke vold for sin perverse antivestlige ideologi. Noe som har resultert i det første selvmordsbombeangrepet i dette landet.

Det var selvsagt bare et tidsspørmål før det skjedde. Tiden er over da islamistene kun bodde i den arabiske og afrikanske verden. De er også naboene til europeere som ikke har bedt politikerne om å ta dem inn. Politikerne har svevd på en sky av utopi, som er grå og stadig regner ved å godta storinnvandring. Selv om det blir torden og hagler, så snakker de såpeglatte politikerne fint om at solen er rett rundt hjørnet.

De formaner til toleranse og ro, mens Europas menn og kvinner merker på kroppen hver eneste dag hva flerkulturen og Islam tilbyr oss – mindre av vår trygghet, og mindre av vår egen kultur. Det er nemlig hva flerkultur i praksis er.

Det er den første selvmordsbombingen i Sverige, men den vil selvsagt ikke bli den siste.

Det er imidlertid å håpe at svenskene vil våkne og velge politikere som ikke er redd for å bli hatet av forblindede utopister og folk som vil utslette svensk kultur. Så Forstocketholm kan bli mer i nærheten av det Stockholm det en gang var.

Jeg vil gjerne anbefale et personlig innlegg om Stockholm på bloggen Autonomotpol, og legge ved en avsløring i etterkant av selvmordsbombingen.

Dette innlegget ble publisert i Islam, Sverige. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s